"Тітушний бєспрєдєл" - Олег Шарп

"Тітушний бєспрєдєл" - Олег Шарп

Політичну партію "Слуга народу" спонсорують безліч "простих українців" і компаній, які перераховують тисячі, а іноді й сотні тисяч гривень. При цьому багато з великих донорів насправді виявляються фейковими. Про це стало відомо з сюжету Bihus. info.

➡️ Ну, якщо навіть такий медійний покидьок, як Бігус зважився піти проти течії зеленої влади, значить справи у цієї влади дійсно швах. Нагадаю, що у п`ятницю свого журналістського пса Шустера вперше спустив на Зеленського Ахметов. Хто наступний почне кусати Найвеличнішого - навіть стає цікаво.)

➡️ На цьому тлі співзасновник ГО "Молоді ветерани" спростував брехню ОПи про "мітинг обурених ветеранів" під будинком Порошенка. Також він засудив напади тітушок на учасників війни проти Росії. Більше того, навіть заявка на мітинг в Козині виявилась фейком - хтось її підробив.  

➡️ На виході: спонсори партії - фейк, акції "ветеранів" у Козині проти Порошенка - фейк, безліч замовних досліджень про те, що рівень довіри Зеленському залишається на попередньому рівні - також фейк.

➡️ Мало того, ця влада не розуміє, що той тітушний бєспрєдєл, який вона організувала у Козині як намагання перевести стріли зі своїх зашкварів на Порошенка, бумерангом б`є по їх тупим пикам.

❗️ Зі свого боку величезне дякую справжнім ветеранам українсько-російської війни Алексей Петров, Олександр Погребиський, Гліб Бабіч та іншим, які поставили цю гопоту на місце. Порошенко особисто прийшов подякувати їх за те, що ламають плани Банкової і стримують обдовбаних тітушок.

Судячи з темників офісу Зеленського, які публікують "позитивні блогери", в ОП сподівались тітушками залякати П`ятого президента, аби той з дому боявся вийти. А він спокійно пересувається у своїх справах і всім свої виглядом просто насміхається над всім цим цирком імені Зеленського.

Чомусь сьогодні у мене з`явилось набагато більше оптимізму, аніж за останній два роки. Мабуть, чуйка.) Поборемо.