"Вас ще щось дивує?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Вас ще щось дивує?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вчора багато писали про те як зелена команда не готувалася до повномасштабного вторгнення Росії. Ні, звісно, самі зелені волають що вони готувалися як могли, а все що сталося то винуватий агресор. Не сумніваюся що брехати зелень буде без меж і правил - їм треба виправитися. Власне - хай брешуть.

Того факту, що аеропорт Гостомель охороняли строковики, які не розбіглися, що на Чонгарі проти всієї російської армади стояв один батальйон морської піхоти неповного складу, нарешті того що ворога зупиняти довелося на забитих мирними мешканцями (яких ніхто не евакуював) околицях Києва, Чернігова, Охтирки, Сум, Харкова тощо - всіхцих фактів не приховати. НІКОЛИ!

Але я про інше. Я не збагну, а чим ми здивовані? Хіба не на наших очах перед тим відбулася епідемія КОВІД? Ми пам'ятаємо що нам обіцяла ЗЕвлада? Про те як ми отримаємо вакцину одними з перших... Про те як вони до всього готові... А результат?

Ви пам'ятаєте як більше місяця в Україні помирали щодня по два "Іловайська" - більше 800 осіб? Щодня. Ви пам'ятаєте як апарати ШВЛ привозив Фонд Петра Порошенка та інші небайдужі підприємці? Ви пам'ятаєте як західні країни привозили собі костюми хімзахисту "методом свинарчуків" - за хабарі, а в Україні в той час ледь не угробили вітчизняного виробника костюмів хімзахисту (підписали угоду, а коли виробник закредитувався - угоду розірвали за формальними підставами). Як костюми хімзахисту у того виробника викупив Фонд Петра Порошенка і як їх передав лікарям - як допомогу?

Пам'ятаєте який скандал вибухнув коли Зеленський сфотографувався з лікарями в костюмах від Порошенка? Дійшло до того що лікарям почали забороняти приймати допомогу від Фонду Порошенка - дати задню їх примусило лише поширення цієї інформації.

Вас ще щось дивує?

Зелені думають, що ми все забули через війну - хай не мріють. Ми все пам'ятаємо. Прийде час - ми попахуємо скільки українців угробив "президент не з системи". Ми багато чого запитаємо.

Доведеться відповідати.