"У нашого маленького чергова забавка - він тепер грає в «суб‘єктність»" - Карл Волох

"У нашого маленького чергова забавка - він тепер грає в «суб‘єктність»" - Карл Волох

Правда, суб‘єктність ця якась дуже кульгава. Перед Путіним він продовжує принижуватися (а з собою і державу), благати про якусь зустріч - всупереч демонстративній зневазі з боку Кремля, сцикливо уникати слів «агресор», «убивця» та інших, хоча навіть толерантний західний світ (чиїх громадян, до речі, Путін не вбиває) вважає це нормою. А от відносно Заходу і його лідерів Зеленський поводиться абсолютно по-хамськи. Чому так?

По першому питанню:

1. Страх кроля перед удавом-Путіним, котрий Янелох не здатний подолати.

2. Небажання втратити заробітки в Росії.

3. Свідоме чи підсвідома неготовність визнати, що війну почав і веде ВВХ, а відтак - що головна теза переможної виборчої кампанії про «війна іде, бо вигідна Порошенку» була банальною брехнею.

По другому питанню все іще простіше:

1. Янелох вважає, що антикремлівська позиція Заходу (зокрема, США), так чи інакше гарантує йому певний рівень підтримки.

2. Він має якимось чином пояснити, чому в такій скрутній ситуації ми не маємо підтримки МВФ і позичаємо кошти на набагато гірших умовах. І Зеленський виправдовує це міфічною «суб‘єктністю».

Йому, малоосвіченому тупуватому совку не зрозуміло, чим вимоги Заходу відрізняються від кремлівських. Бо останні - на користь Росії. А перші - Україні.

Щоправда, інтереси України та Зеленського збігаються чимдалі рідше.