"Українці живуть найкраще за 100 років, але не визнають цього бо люблять жалітися..."

"Українці живуть найкраще за 100 років, але не визнають цього бо люблять жалітися..."

Бачу люди сміються і одночасно обурюються тим, що вчора якась служанка з вусами на ток-шоу на телеканалі ICTV сказала що українці зараз живуть дуже добре і краще ніж раніше.

І все було б добре, але я перед тим дивився новини на цьому ж каналі і в новинному блоці анонсували ток-шоу.

В тому анонсі на повному серйозі розказували що українці живуть найкраще за 100 років, але не визнають цього бо люблять жалітися.

Це, до речі, може бути і правдою (якщо порівнювати з тим як українці жили останні 100 років) чи близьким до правди. Але огидність маніпуляції полягає в тому що поточний рівень благополуччя ніяк не пов'язаний з діями цієї влади, а навіть навпаки.

А телеканал, який 4 роки тому їздив в Роттердам для того щоб знайти в порту українське вугілля (досі не розумію як вони збирались ідентифікувати вугілля) і волав тоді що 90 копійок за кіловат електроенергії - це злочин, сьогодні гордо розказує що завдяки Володимиру Олександровича тариф на електроенергію знижено до 1.68 грн.

0.90 грн то було злочинно, а 1.68 то велике досягнення особисто Зеленського.

В часи стагнації, відтоку інвестицій, втрати робочих місць, безперспективності, тяжкої зими попереду, телеканал олігарха Пінчука розказує що українці найкраще живуть.

То ж не варто дивуватися висерам служанок, бо всі ці речі є координованими з олігархами і їх медійною обслугою.

Ось приблизно так Володимир Олександрович поборов олігархів. Тільки йому і їм це не допоможе.

Mason Lemberg