"В українців патологічне невміння користуватися своїми перемогами та дотискати ситуацію на свою користь" - Валерій Прозапас

"В українців патологічне невміння користуватися своїми перемогами та дотискати ситуацію на свою користь" - Валерій Прозапас

В українців патологічне невміння користуватися своїми перемогами та дотискати ситуацію на свою користь - наслідки саме цієї риси народу ми спостерігаємо сьогодні у вигляді встановленні малоросійської адміністрації Зеленського.

Як колись попри всі успіхи Визвольної Війни прах Хмельницького було розвіяно з гармати, Виговського розстріляли незважаючи на Конотоп і розгром московитів, а УНР від купки більшовиків зазнала поразки після проголошення незалежності та з 2 млн. колишніх солдатів-українців на своїй території - так і тепер після перемоги Майдану ворог методично нівелював його здобутки, штучно посіяв зневіру та паніку.

І багато хто з наших за допомогою кремлівських агентів впливу традиційно повернув агресію всередину, проти своїх, не витримуючи тиску боротьби за державність.

Я ненавиджу цю рису характеру українського народу - її треба свідомо і наполегливо знищувати.

Менталітет агресивних невдах гірше за корупцію, він її джерело, його не виправити ніякими законами.

Змінюйте його будь-якими способами.

Змінюйте, бо якшо ми станемо ворогами один одному буде як завжди, що ще гетьман Мазепа побачив - "през незгоду всі пропали, самі себе звоєвали".