"В Ізраїлі теж, виявляється, проводять соціологічні дослідження" - Mason Lemberg

"В Ізраїлі теж, виявляється, проводять соціологічні дослідження" - Mason Lemberg

І останнє з них опубліковане в найпопулярнішому інформаційному ресурсі Ізраїлю "Єрусалим Пост".

То ж жителі Ізраїлю вважають, що головним винуватцем трагедії, яка сталася тиждень тому є уряд Ізраїлю (там президент має формальні функції як король Великобританії).

Причому так вважають 86% населення, в тому числі 79% тих, хто підтримував чинний уряд. І всі вони вважають, що уряд повинен подати у відставку через це.

Лінк у першому коменті.

То ж, виявляється, не обов'язково бути "агентом Хамасу" щоб говорити очевидні речі про те, що ті хто ігнорував небезпеку несуть співвідповідальність разом з ворогом.

І це ж в умовах, коли ніхто керівникам Ізраїлю за півроку до того не розказував, що буде напад і навіть точні карти вторгення не надавав.

Коли за ТРИ дні не підірвали ЖОДЕН З ДЕВЯТИ мостів з Криму.

Коли керівники Ізраїлю не бачили миру в очах Хамасу.

Коли в Ізраїльському уряді не засідали зрадники. Коли прем'єр Ізраїлю не виробляв патріотичні фільми для Хамасу, не встановлював у свій літак нову ігрову установку, його депутати і міністри оборони не крали в солдата на їжі ітд.

Виявляється, нема нічого героїчного в тому що прем'єр Ізраїлю не втік, ніхто це не цінує, бо це його функція. Чому він мав втікати? Чому це треба цінувати?

Ну і про марафон брехні повторюватись не буду.

Виявляється, люди можуть жити в реальному світі і цінувати, ставити вище всього життя власних громадян, власних друзів і знайомих, які заплатили життями і здоров'ям за бездіяльність, саботаж, продажність, корупцію і колабораціонізм влади. А не навпаки: цінувати тих, хто їх зраджує, обкрадає і бреше.