Вступ до ЄС підтримують 64% українців, до НАТО – 54% - група "Рейтинг" - Олег Шарп

Вступ до ЄС підтримують 64% українців, до НАТО – 54% - група "Рейтинг" - Олег Шарп

Найбільше тих, хто підтримує європейське майбутнє України, серед наймолодших (16-24 роки): 66% за вступ в НАТО, 75% за вступ в ЄС. Але і в найстарших категоріях не менше половини респондентів виступили за рух України у західному напрямку.

Разом з тим соціологи відзначають запит на рівновіддаленість від Заходу та Росії – такий варіант обрали 35%. Серед противників вступу до ЄС лише чверть висловлюються за рух у напрямку Росії. Інші – за самостійний розвиток.

Я розумію, що прагнення значної кількості малоросів до ментального "совка" (читай - халяви) та "вєлікой Расії" збережеться ще довго. Але зростає нове покоління прозахідних українців, які кількістю та якістю поступово починають домінувати над цими малоросами. Повільно, але неухильно.

Компанія Nord Stream 2 AG, яка є оператором російського газопроводу "Північний потік-2", спростувала повідомлення про завершення будівництва 23 серпня. Там наголосили, що схожі заяви є спекуляцією, якою займались російські ЗМІ для того, щоб підігнати цю подію до 30-річчя Незалежності України.

Суд возобновил расследование дела о «сдаче Крыма», инициированного адвокатами Януковича. Ну, понятно... Эту балалайку Зеленский достаёт тогда, когда его рейтинги начинают падать.

Столица Украины глазами военных пилотов. Истребители Су-27 сопровождают военно-транспортный самолет Ил-76МД в небе на Киевом.

Никогда не гоните на армию. Даже если её часть голосовала за Зеленского. Другой армии у нас нет, и защищать всех диванных экспертов будет именно она.