"Як перестати горлати?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Як перестати горлати?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Два дні в Офісі президента ігнорили інформацію про тактичні збори організації "Брати по зброї". Два дні там думали, як їм відреагувати на те що зібралися ветерани, готові підтримати Петра Порошенка? І наршеті видали - ЦЕ.

Ні ви тільки подумайте! Два дні всі ці доблесні працівники Подоляка і Арестовича недоїдали, недосипали, пили тільки чай, аби придумати - ну чим же можна спаплюжити факт, що в Україні існує ветеранська ГО, що не сприймає ЗЕкоманду?! І вигадали, ніби Порошенко відпочивати поїхав. За кордон. Мільйонер. Людина яка розвернула низку бізнесів. Людина яка з Київської кондитерської фабрики загнаної в злидні 90-х, зробила підприємство європейського рівня. Ну звісно, така людина мусить дозволити собі відпочивати виключно з вудочкою на березі Росі. Хіба ні?


Навіть дивно, а чого вони ще й садибу Порошенка не показали? А, ну правда, "Брати по зброї" її і так бачили - вони туди тітушню не пустили.

Корить сказати цим дивовижним людям. Байками про клятих буржуїв, що на горбу трудового народу багатіють, вони лякати можуть своїх прибічників. Навколо Порошенка збираються дещо інші люди, які уміють і хочуть заробляти і бажають лише аби їм не заважали. По всьому світовів в протистоянні совка і ринку вигравав ринок.

Доведено... самим Зеленським. Либонь не в Черкасах він купує квартири - а в Лондоні. І либонь не на березі Случі він собі садибу придбав, а в Італії. 40 мільйонів від Коломойського знову таки... Хіба ні?