Якщо Україна впаде, наступна Польща. І у Польщі в цьому разі шансів дуже мало...

Якщо Україна впаде, наступна Польща. І у Польщі в цьому разі шансів дуже мало...

А от щодо слів поляків, що "ми маємо бути їм більше вдячні", вважаю ситуація інша ніж з британцями, французами чи тим більше США.

Американцям чи Бену Воллесу на британському острові наша гіпотетична поразка не загрожує ніяк. Навіть навпаки: на короткій дистанції 20-30 років налякана Європа стане ще тісніше залежати від США і Британії. Тому підтримують вони нас зараз виключно тому, що вони добрі люди. Скільки б всякі наївні люди не розповідали, що Україна представляє якийсь неймовірний інтерес для жителя Алабами.

А от кому треба бути вдячним, так це полякам. Доля створила між ними і дикунами 1000 кілометрів потужної країни, яка всю історію Польщі прикриває її від племені виродків. Поляки за спиною цієї країни можуть хоч віками розвивати всілякі теорії сарматизму, власної шляхетності, вірити в них, і навіть розповідати, що українець має бути їм вдячним.

Але щойно Україна впаде, наступна Польща. І у Польщі в цьому разі шансів дуже мало. Бо дійсно, гарматне м'ясо з мільйонів українців буде прислане ордою, щоб розрядити запаси високоточної зброї купленої у більш західних країн, і тоді поляки будуть згадувати прекрасні часи, коли могли ще більше допомогти українцям, але розповідали, як "Україна має бути їм вдячна".

Сусіди орків повинні були удушити їх в 15 столітті. Тоді, коли вони вирізали Новгород і заморили голодом його населення. Саме тоді всі нормальні сусідні країни мали прийти і в покарання вирізати дикунів до ноги. Але тоді проспали, розповідали, що "Новгород недостатньо вдячний", і через декілька століть отримали власні національні катастрофи.

Не треба повторювати це базікання знову.

Джон Сміт