"Якщо вам сумно і соромно за нагороди астромагів та заяви Арєстовіча..." - Антон Швец

"Якщо вам сумно і соромно за нагороди астромагів та заяви Арєстовіча..." - Антон Швец

...то просто нагадаю вам, що у Конгресі Мексики презентували двох «прибульців» зі справкою від Наукового інституту Медслужби ВМФ Мексики, що вони саме прибульці.

Звісно то просто дві фігури зліплені з гімна та палок. Написали всі світові ЗМІ. І пишуть навіть зараз.

Організовув все це конгресмен і кадидат у губери Веракруса Серхіо Нуна за підтримки Президента Мексики та лідера правлячої партії АМЛО(його так звуть за першими буквами). Ага це той самий довбойоб, який запропонував на пʼять років припинити усі війни, включно з торговими та санкціямі на Землі. І відкрити російські канали, бо забороняти їх то цензура.

Нещодавно АМЛО виклав фото «aluxe», це такий типу дух-карлік в міфології мая, як лепрекон наприклад. АМЛО прям так і написав - очевидно що це алуш, сфоткав його типу інженер на інфраструктурному проекті. Навіть ліберальний зараз до довбойобів твітач вліпив позначку до посту - про те що фотка стара. Американську пресу просто порвало на шматки від такого.

Якщо що в Мексиці президентська республіка, головою країни є президент. Тобто АМЛО не номінальна фігура.

Слухання по темі прибульців в американському Когресі були набагато пристойніші, бо там за брехню можно пʼятірку отримати і ніякий адвокат не допоможе. Але сам факт.

Пиздануті є всюди.

Тому не розстроюйтесь сильно. Воно того не варте.

Фото бедтріпа Президента Мексики додаю.