"ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО" - Микола Ільїнов

"ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО" - Микола Ільїнов

Мабуть, не всі звернули увагу на той факт, що, після початку вакцинації в Україні, у всьому світі суттєво зросла вартість чипів, а Білл Гейтс розлучився зі своєю дружиною.  

Совпадєніє? Нє думаю!  

Ці незаперечні факти ще раз підтверджують теорію про те, що в Україні, під виглядом вакцинації, проводиться чипізація населення і робиться це для того, щоб Білл Гейтс міг  в режимі реального часу спостерігати за українцями.

Ще з дитинства я звернув увагу на те, що всі лиходії цікавилися питанням «ДЕ?».  Урі цікавився «Де в нього кнопка?», Весельчак У  цікавився «Де мієлофон?» Ось і Білл Гейтс, з 2019 року зацікавився питанням «ДЕ?», «Де в українців мозок?». Для того, щоб зосередитися на вивченні цього питання, він, навіть, розлучився зі своєю дружиною, після 27 років щасливого шлюбу, щоб не відволікатися на сімейні проблеми, а більше уваги приділити вивченню українців.

Отже, розуміючи цей факт, ми всією родиною прийняли рішення вакцинуватися і якомога більше. Я прекрасно розумію, що навіть самий старий рідко-кристалічний чіп, який використовувався при розробці рідкого Термінатора, коштує декілька сотень тисяч доларів, а значить, якщо ми всі вакцинуємося, ми зможемо суттєво погіршити фінансовий стан Білла Гейтса і , навіть, довести його до банкрутства, щоб він більше не зміг чіпувати наших дітей та онуків.  

Статистика показує, що мої зусилля не були марними - вперше за багато років Білл Гейтс не попав у трійку найбагатших людей планети.

Тому, раджу всім приєднатися до цієї чипізації заради щасливого безчіпового майбутнього наших нащадків.

P.S. Якщо Вас, раптом, зацікавить інформація, хто же дозволив чіпувати українців, то ось, в мене є секретно фото, від дуже таємних джерел про дуже таємні перемовини між Порошенком та Гейтсом. 

Хоча, я думаю, Ви і самі про це здогадувалися.