"Завжди цікавило що вони намагаються показати такими фотками?" - Маson Lemberg

"Завжди цікавило що вони намагаються показати такими фотками?" - Маson Lemberg

Але от ця вийшла максимально вдала для демонстрації.

От стоїть збоку чєловєк, який за своїми обов'язками має займатися постачанням яєць з картоплею, військової форми, снарядів ітд. І що цей чєловєк має побачити на цій карті? Для чого йому показувати цю карту? Щоб що?

От позаду стоїть таваріщь, який теоретично з тої відстані і ракурсу не може побачити цю точку на карті, але з задумливим обличчям втикає в карту. Не кажучи вже про його функції і минулі подвиги.

І головний персонаж. А йому то карту показують для чого? Для загального розуміння ситуації? Для цього є Діпстейт (я серйозно). Чи може йому потрібна інфа про кожний опорник? Що дасть йому ця інфа в контексті того, що в Женю Лисого може влучити снайпер і на опорнику його нема?

Чим він може допомогти тим хлопцям на тому опорнику, якщо за 2 роки повномасштабної війни не виділив жодної копійки власних мільярдерських коштів? І його оточення теж.

Ну от знає він про той опорник. І що? Через годину там буде інша ситуація. То нехай би пан який демонструє бігав за ним з тою картою в режимі 24/7, обновляючи інформацію, якщо йому так важливо знати кожну деталь.

І всі вони троє: навіщо та карта для них, якщо ніхто з них немає відповідної кваліфікації і не здатний якісно і відповідально приймати рішення такого (тактичного) характеру.

Ну це то саме що кожному з вас (не думаю, що в мене в читачах багато професіоналів у цій грі) показувати якусь тактичну схему гри в бейсбол.

Приходить до вас якийсь знаний, найбільш крутий тренер з цієї гри "радитися" з приводу своєї тактичної установки на гру. Чи нехай, навіть футбольний тренер, якийсь Анчелотті чи Маруріньйо.

Приходить до вас і малює вам якісь стрілочки. І що ви можете йому сказати крім "ок, чувак" або "ти професіонал, а не я, ти вирішуєш, ти відповідаєш"?

Їбучий бл совок по лекалах хйла.