"ЗЕбОЯГУЗИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЕбОЯГУЗИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ви бачте як цікаво виходить? Якийсь час тому, заступник міністра Авакова (і чинний радник міністра МВС) Антон Геращенко і радник Єрмака Подоляк заявили що за погромом на Банковій стоїть ГО «Справа громад». Тоді ще в ефір «плюсів» розмальовані двері з Банкової принесли. Пригадуєте?

 Вчора надійшов час слухань, і… слухання не відбулися. Тому що суддя взяла відпустку. Доведеться знову чекати.

 У травні медіа-трепло Дмитро Гордон заявив ніби Порошенко хотів здати Маріуполь агресору. Очікувано адвокати Петра Порошенка на Гордона подали в суд. У відповідь Гордон почав себе поводити як вуличний сявка якому пообіцяли що йому доведеться відповісти – почав пижитися, блазнювати, вдавати з себе велике цабе і на біс пообіцяв що він перетворить суди з Порошенко на захоплююче шоу.

 Але шоу не сталося. Бо Гордон на суд не прийшов. Сьогодні судове засідання не відбулося, бо захист Гордона попросив час аби (увага) ознайомитися з документами і з заявами Гордона. Чотирьох місяців їм було недостатньо. Суддя, ясна річ, клопотання захисту Гордона задовольнив.

 Додаємо сюди суди з генералом Павловським, по справі якого не відбувається слідчих дій, проте суди переносять бо то суддя у відпустку (зненацька) іде, то у них інтернету нема…

 Як це все називається? Це називається так, що судова влада відверто саботує розгляд рішень пов’язаних з опозицією. Виносити повністю неправові рішення судді не хочуть (знають – аукнеться), а примати рішення за законом вони бояться. Тому просто ухиляються від прийняття рішень.

 А ще це називається, що всі ці Гордони, Герщенки, Подоляки та інші зелені посіпаки просто бігають від судів. Бо вони – бояться. Бо вони розуміють, яке рішення винесе справді неупереджений суд.

 Простіше кажучи, всі вони – боягузи. Але хай не сподіваються. Ці суди – не останні. І ця влада – не вічна. Прийде день – і їм доведеться відповісти. За все.