"Жму руку, обнімаю..." - Данило Махно

"Жму руку, обнімаю..." - Данило Махно

20 серпня 2021 року відбулася подія, яка вчергове проти Зеленського скерувала маніпуляції, які той випускав проти Порошенка, а саме, сьогодні на засіданні ручного РНБО були введені санкції проти топових проросійських пропагандистів : Шарія, його дружини, рупора кремля Ігоря Гужви та народного депутата Андрія Деркача. Здавалося б, черговий "проукраїнський" крок "виправленого" вже проукраїнського Зеленського. Відповідь на це питання стане зрозумілою після розгляду історії останньої особистості з цього " санкційного списку" - Андрія Деркача. Але все по порядку.

Андрій Деркач- позафракційний депутат Верховної Ради, випускник школи КДБ, не приховує свої антиамериканські і проросійські погляди, наприклад він закликав патріарха Варфоломія не надавати Українській церкві томос. Став відомим у 2020 році після публікації аудіозаписів телефонної розмови начебто Порошенка з Джо Байденом з ціллю звинувачення їх у копупції, що дуже негативно вплинуло на відносини України та США. Після цих "записів" військова розвідка США прямо визнала Андрія Деркача агентом російських спецслужб і проти Деркача та ряду проросійських пропагандистів були запроваджені санкції у вересні 2020.

Але надважливішим моментом в цій історії є те, що Деркач є автором улюбленого для Зеленського аудіозаписом "Жму руку обнімаю".

 "Жму руку обнімаю"- це ще один аудіозапис, який був опублікований Андрієм Деркачем 9 липня 2020 року. На ньому начебто розмова Порошенка і Путіна, що начебто відбулася 30 квітня 2015. Ключовим моментом є те, що на записах президенти двох держав розмовляють у дуже дружньому та люб'язному тоні, що "не характерно для воюючих країн". Звичайно, цей аудіозапис був на замовлення Зеленського для компромату на Порошенка і до сьогодення є приводом атаки на того ж Порошенка від "Слуг народу " та прихильників Зеленського, типу "Порошенко під час війни дружив з Путіним" . Серед таких, хто дорікав Порошенку цими "плівками" ярий агітатор за Зеленського всім відомий Дмитро Гордон, використаний і викинутий телевелучий 1+1 і народний депутат Дубінський. Також нещодавно, 30 березня 2021 року народні депутати від "Слуги Народу" Швець та відомий Антимайданівець Бужанський влаштували у Верховній Раді шабаш проти Порошенка, "нагадуючи " йому про ті самі плівки "Жму руку обнімаю".

❓❗❗ Що відбулося сьогодні і як це відноситься до Зеленського ? А сьогодні введенням санкцій проти Андрія Деркача Зеленський прямо визнав, що, авторами всіх відомих міфів про начебто "дружбу Порошенка і Путіна" є справжні агенти ФСБ- спецслужби країни-агресора. Фанати ЗЕ любили насміхатися, мовляв: "Для порохоботів всі, хто критикують Порошенка є агентами кремля". Сьогодні Зеленський підтвердив, що це правда, що чорний піар проти Порошенка вигідний тільки російським агентам, таким як Деркач та Дубінський і те, що Зеленського привели до влади на цьому чорному піарі, знов таки, ті самі російські агенти, які вільно себе почували в його оточенні під час передвиборчої кампанії...

  По-друге, це величезний ляпас по так званим "проукраїнським прихильникам Зеленського", які любили кричати про "Дружбу Порошенка і Путіна". Сьогодні ж їх "лідер" прямо сказав, що вони використовували під час війни продукт російського агента. Нагадаю, що використання продукту ворожої агентури під час війни є зрадою❗❗❗ Ті самі "прихильники" дуже любили кричати, що "вони пригадають Порошенку "Жму руку обнімаю", а вийшло, що пригадали їм ми, хто ці "плівки" опублікував і чию "творчість" вони слухали і поширювали більше року. А відповідь для "Зелених патріотів" , що вони поширюють продукцію РОСІЙСЬКОГО АГЕНТА буде плювком в обличчя...

Чого Зеленський почав зливати своїх проросійських колишніх агітаторів, відповідь вже давно дана, що це відбулося лише внаслідок приходу Джо Байдена до влади. Я про це писав з 3 лютого, коли Зеленський закрив канали Медведчука. За два дні до цього, 1 лютого 2021 вищезгаданого Дубінського виключили з фракції.

Хоча він всю каденцію Порошенка не припиняв розповідати про "офшори, "проросійськість" Порошенка і Ліпецьку фабрику " на каналі 1+1, або Г+Г правильніше його назвати. За 5 років такої "праці" Дубінського використали і викинули...

Все дуже просто. США ввели санкції проти всіх, хто втручався у президентські вибори на користь Трампа, і як прийшов Байден, Зеленському одразу було наказано боротися з людьми цього санкційного списку. От і він в безвихідному становищі позбавляється всіх, хто доклав найбільше зусиль для того, щоб він став президентом і тепер намагається зліпити з себе образ " проукраїнського президента".

  Але в думаючих українців і Американського уряду не коротка пам'ять. І всі ми пам'ятаємо, хто привів Зеленського до влади. І українці не забудуть зрадницький зрив спецоперації з Вагнерівцями❗ Тому всі ці вибрики з "боротьбою" з проросійськими зрадниками Зеленського не врятують! Віримо в покарання всіх проросійських зрадників при владі! Слава Україні!