"І ЗНОВУ ПРОВОКАЦІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"І ЗНОВУ ПРОВОКАЦІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ви уявляєте? ОПУ зачепило, що після приїзду поліції до будинку художника Сергія Пояркова всю країну почали вкривати написи «Зеля...не дуже хороша людина». А кого ОПУ завжди звинувачує у своїх проблемах? Ну звісно, Петра Порошенка. А що робить ОПУ щоразу як стикається з проблемами? Воно влаштовує провокації.

У Дніпрі, де Порошенко приїхав на Куліш Фест, група осіб у камуфляжі почали кричати образливі кричалки. І треба ж таке – кричалки зразу зняли на відео. І треба ж таке? Відео зразу ж оприлюднили подоляківські анонімні телеграм-канали. Але й цього ОПУ певно було мало, бо відео де особа в формі рветься до Порошенка виклав у себе палкий прибічник найвпливовішого коміка України Мішаня Шнайдер. Хто повірить що це просто збіг?

Певно в ОПУ окремо були принижені тим, що Порошенко назвав головною нянею Зеленського, олігарха Коломойського. Так-так, отого самого з яким Арахамія на футбол ходить. Логічно – це привід для кривди. Бо хіба можна про Зеленського аж так правду казати?

Досягли вони мети? Та таке собі. По-перше, в Дніпрі на Куліш Фесті де лунала патріотична музика і була відповідна атмосфера, прийшли більше тисячі людей. Цілими родинами. З дітьми.

По-друге, як пишуть мені товариші з Дніпра, провокаторів швидко скрутили і передали поліції самі ж патріотичні громадяни.

Ну й по третє. Можна кидати проти свого політичного противника сотні провокаторів. Але епідемію появи на стінах і парканах написів штибу «Порошенко – гетьман, Зеля... не дуже хороша людина» провокаторами не зупинити. Написів буде все більше й більше. Бо навіть Порошенко цей процес не контролює.

Написи пише народ. І вже народу чхати на всіх провокаторів. Народ пише те що сам думає.