"Ізраїльтяни скоро будуть переселятися... до України, скупаючи всі землі?" - Богдан Буткевич

"Ізраїльтяни скоро будуть переселятися... до України, скупаючи всі землі?" - Богдан Буткевич

Всі ж бачили, як рашистня зараз розкручує нову ІПСОху, про те, що, мовляв, ізраїльтяни скоро програють війну і будуть переселятися... до України, скупаючи всі землі?

Жарти жартами, але я від кількох звичайних, як то кажуть, людей вже чув питання: а що, правда, що євреї до нас переселятися будуть? Значить - заходить на широко-неосвічені народні маси.

Так я що скажу. ІМХО це було би дуже круто, якби такий, сорі за цинізм, висококваліфікований людський ресурс, як ізраїльтяни вирішили дійсно їхати до України. От це було би круте вирішення нашої демографічної кризи. І недостачі робочих рук та, передовсім, мізків. І не треба тоді було б слухати пропозиції деяких безвідповідальних товаришів, які закликають після війни до України завозити побільше мігрантів. Мабуть, з ще більш неблагополучних, ніж ми зараз, країн.

Тож, може, цейво - підіграємо ворогам і скажемо, що дійсно кличемо до себе тих мещканців Ізраїлю, які захочуть переїхати до нас?))

От це була б крута ідея ІМХО. Бо українська нація втратила кучу крутих українських євреїв, які стали підсиленням нації Ізраїлю. Якби вони і не тільки вирішили повернутися до України - вважаю, це був би тупо джекпот для нас.

А ви що скажете?