"Ізраїль як Україна? Не тіште себе дурничками" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Ізраїль як Україна? Не тіште себе дурничками" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Мережа завалена постами штибу "ми казали що нам треба бути як Ізраїль, а тепер Ізраїлю треба бути як Україні". Та що ви кажете?

В Ізраїли заблокували телеканали опозиції? В Ізраїлі депутатів опозиції не випускають за кордон? Це в Ізраїлі лідери опозиції витрачають кошти на закупівлю для армії безпілотників, вантажівок, лазень-пралень та генераторів, а за це їхні Петрови, Іванови та Лещенки просторікують про "бариг з опозиції"?

Ні. В Ізраїлі створено коаліційний уряд. За згодою сторін. Хоча.

Видання "Єрусалим Пост" оприлюднило опитання, згідно якого 86% респондентів відповідальність за початок війни поклали на керівництво Ізраїлю, 56% респондентів вважають що Нетаньяху після завершення війни має піти у відстаіку, 52% - що компанію Нетаньяху у відставці має скласти також міністр оборони Ізраїлю.

Уявляєте?! Тамошня влада не кидається після такого блокувати ЗМІ опозиції. Їхні Петрови Іванови та Лещенки не волають що "Єрусалім Пост" відпрацьовує замовлення "бариг з опозиції", і що все то - ірансько-хамасівське ІПСО.

А в Україні? Зелена влада під час КОВІД довело до смертності у два Іловайська на день. Зелена влада прищеплювати українців від КОВІД почала пізніше за Зімбабве. Зелена влада замість біля кордонів рити траншеї, закатувати їх в бетон та мінувати смуги забезпечення, прокладала дороги - як раз на радість російським мехводам. Зеленський просторікував про травневі шашлики , а невдовзі сталися Буча і Бородянка. На Чонгарі виявився ОДИН батальйон морпіхів неповного складу, а Гостомель захищали строчники - я слів не маю аби висловити захоплення їхнім героїзмом. Бо якби не морпіхі на Чонгарі і не строчники з НГ у Гостомелі...

Який рівень довіри до Зеленського після ТАКОГО? Опитання від центру Разумкова стверджує, що найвищій.

Ізраїль як Україна? Не тіште себе дурничками. Україні до Ізраїлю рости і рости. Ще подивимося скільки триватиме їхній цей конфлікт (війна у них - перманентна). Подивимося - і порівняємо.