"ЗВЄЗДІ ХАЙПУ МАЛО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗВЄЗДІ ХАЙПУ МАЛО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

А пригадуєте звєзду Тік-Току Di.rubens, вона ж Таїсія Маламан-Онацька, яка розмістила відео де стоячи на Алеї Небесної сотні вона заявляє що найкраща в світі країна то Росія? А потім, коли це її відео збурило ветерана російсько-української війни полковника Штефана, звєзда записала ролик де видала весь набір російської пропаганди на кшталт: «розпалювання ненависті», «ЗСУ що воюють з мирним населенням», «кров на руках ЗСУ», «спільна історія» тощо?

Перелом у свідомості звєзди стався після того як від співпраці з нею відмовилися зразу низка відомих українських торгівельних марок - вони про репутацію дбають і мати справу зі стрьомною особою не схотіли. От тоді звєзда почала розповідати, що вона маленька українка, тощо й тощо.

Як з'ясувалося - хайпу звєздє було замало. Те що про її гірку долю скупу сльозу пустила Скабеєва, і на її захист стала ОПЗЖ, мотивувало звєзду хайпувати далі. І от маємо.

На полковника Анатолія Штефенана подано в суд позов, яким звєзда вимагає (сядьте аби не впасти):

- визнати її "зоряне відео" сфальсифікованим.

- аби Анатолій Штефан особисто "відмив" її репутацію у різний спосіб, і заявив, що Таїсії "нема за що вибачатися".

- аби Анатолій Штефан зізнався в тому чого не робив - збір і поширення особистих даних.

- аби Анатолій Штефан переконав Миротворець видалити її і бази, а ЗМІ, що висвітлювали події - опублікувати спростування.

- аби Анатолій Штефан звернувся до всіх компаній з українською позицією, які розірвали з Маламан контракти - повернутися до співпраці з нею.

- аби Анатолій Штефан виплатив їй 150 тисяч гривень.

Веселі звезди зараз завелися - так і кортить запитати: "А пуп не попливе?"

Так, я розумію що ОПЗЖ і Москва звєзду зараз нещадно експлуатують в інформаційній боротьбі проти України. Так, я знаю, що ОПЗЖ, проросійські канали і все московське ТБ до останньої Скабеєвої на темі зараз будуть ударно хайпувати. Власне інакше й бути не могло. Бо це ми про звєзду просто забули. А ворог не забуває нікого і нічого. Ворог нічим не гребує, аби завдати нам шкоди.

В той час коли ми думаємо як з ворогом жити, ворог думає про те як нас знищити. Щойно ми здобули ще одне підтвердження цієї тези.

А що ідеться про юне дівчисько з милим писком?.. Розпитайте у слідаків поліції у скількох людей такі от юні з милим писком витягують гаманці, скількох обшахраюють, у скількох грабують квартири? Поцікавтеся у фронтовиків, скільки таких от юних з милим писком корректували по наших хлопцях артилерію, стріляли зі снайперок, розвідували наші позиції? Багато таких - дуже багато.

У цієї звєзди на інстаграмі повно фото з претензією на ню - так що ніяка вона не дитина. Ціну своїй сексуальності знає і вже її експлуатує. А милий писок ще ніколи не був виправданням для ворога. Бо ворог не з пазурями та іклами. Ворог чуасто буває з милим писком і щирим поглядом. І не менш щирим бажанням побачити нашу смерть. Якщо звєзда обрала цей бік - так тому й бути.

Буде суд. Буде вирок. Толік Штефан вже здобув підтримку ветеранської спільноти, в т ч ГО "Брати по зброї". Суд не завершиться програшем звєзди по її позову. Суд завершиться програшем звєзди по позовах проти неї. Позовів буде багато. Не сумнівайтеся.

Таїсія Маламан хотіла хайпу? Хайп вона здобуде. Незабутній.