"49% росіян підтримують виведення російських військ з України" - Джон Сміт

"49% росіян підтримують виведення російських військ з України" - Джон Сміт

49% росіян підтримують виведення російських військ з України без досягнення путінських "цілей сво". - російське опитування Chronicles.  

Частка таких "пораженцев" збільшилася на 9% з початку року. - повідомляє автор опитування Олексій Міняйло.

33% орків не підтримують вивід військ з України без досягнення цілей.

----------------

Вважаю, найкраща новина напередодні надання нам дозволу бити ракетами вглиб Сосії.

Тобто Путін з шайкою вже в меншості.

Антивоєнна моральна більшість на росії утворилася.

І що важливо: вона неухильно зростає.

Відсутність успіхів рос.армії на полі бою, Курська операція і вибухи по росії роблять свою справу.

Лише питання часу, коли ці настрої остаточно захоплять російську армію, витіснять моральний консенсус, який диктує покору наказам командирів, і в середовищі армійських вийде на сцену харизматичний "генерал Лєбєдь", який кине виклик конторським.

Ми маємо прагнути, щоб антивоєнна більшість трансформувалася на росії в антикремлівську більшість. А потім - в антимосковитську більшість.

Опитування також показало, що більшість росіян (63%) плекають мрії про мирний договір з Україною "із взаємними поступками" у наступному році.

Наївні.

Якщо який-небудь Трамп не допоможе чи Нетаньяху не розв'яже велику війну на Близькому Сході, московська банда вже нічого ні з ким не підписуватиме, в якусь мить вона просто почне валитися дуже швидко.

Путін реально дебіл. Він вже в квітні 2022 мав реальний шанс досягнути з клоуном вигідних для рашки Стамбульських угод. Просто тоді російська делегація в останню мить пожаднічала, бачачи таку невміняєму поступливість Сталевих Яєць з обеззброєнням армії і переслідуванням націоналістів, і ще більше підняла ставки. Після цього переговори і провалилися.

Але якби замість путіна був хоча б якийсь російський цар, то орки вже в квітні отримали б умови кращі за Мінськ, спровокували розкол і внутрішній конфлікт в Україні, із великими шансами зруйнувати українську державність.

Просто царі в давнину були більш досвідченими в війнах, вміли бачити перспективу, і якщо перспективи нема, то варто швидко домовитися, поки ти сильний.

А перспективи в путіна не було вже в березні 2022, коли кидок на Київ провалився. Все після того - імпровізація і бої місцевого значення.

Після березня 2022 вже саме Україна перейшла в нову якість - історичний етап накопичення сил для "Бурі в пустелі".

Загалом тенденції очевидні.

Чим далі ми тримаємося в обороні і робим ворогу болючі вилазки, тим швидше валиться російський режим.

А закінчиться все тим, що орки будуть грабувати вже не магазини і домівки в Курський області, а помєстья в Рубльовці.

Амінь.