Бабусині страви: "Салат із крабових паличок з авокадо"

Бабусині страви: "Салат із крабових паличок з авокадо"

Інгредієнти:

  • для салату:
  • 200 г крабових паличок,
  • 100 г солоної (копченої) скумбрії,
  • 250 г пекінської капусти,
  • 1 авокадо,
  • 1 огірок,
  • 1 пучок кропу,
  • для заправки:
  • 0,5 лайма (лимона),
  • 0,5 ч. ложки васабі,
  • 1 ст. ложка соєвого соусу,
    4 ст. ложки оливкової олії,
    1 ч. ложка рисового оцту.

  • Спосіб приготування:

    Пекінську капусту порви шматочками довільного розміру і виклади її в салатницю.

    Подрібни кріп.

    Авокадо і огірок почисти і наріж кубиками. Щоб авокадо в салаті не потемнів, скропи його соком лайма.

    Крабові палички також наріж кубиками.

    Рибу наріж тонкими пластинками.

    З'єднай всі інгредієнти і виклади в салатницю.

    Приготуй заправку. Для цього змішай соєвий соус, оливкова олію, васабі і рисовий оцет.

    Зверху салат із крабових паличок і авокадо полий заправкою і подавай на стіл.