Маміни секрети "Котлети запечені в духовці"

Маміни секрети "Котлети запечені в духовці"

Інгредієнти:

  • Фарш – 1,5 кг;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Картопля – 1 шт (велика);
  • Часник – 2 зубці;
  • Яйця – 2 шт;
  • Батон – 0,5 шт;
  • Молоко – 0,5 ст;
  • Масло вершкове, панірувальні сухарі;
  • Сіль, перець.

  • Спосіб приготування:

    Із батона виймаємо середину і заливаємо її молоком на 5-10 хвилин, потім батон добре віджимаємо.

    Цибулю, картоплю і часник очищаємо від шкірки і натираємо на мілкій тертці або подрібнюємо в блендері.

    Фарш викладаємо в велику миску, додаємо яйця, розм’якшений батон, картоплю, цибулю, часник, сіль, перець і все перемішуємо. Потім залишаємо, щоб фарш постояв хвилин 10-15.

    Формуємо мокрими руками котлети, обкочуємо в панірувальних сухарях і викладаємо на деко, застелене пергаментом.

    Ставимо випікатися у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

    Виймаємо деко, перевертаємо котлети на іншу сторону, кладемо на кожну котлету маленький шматочок масла і знову ставимо випікатися у духовку на 20 хвилин.