Бабусині страви: "Французькі тости з полуницями"

Бабусині страви: "Французькі тости з полуницями"

Інгредієнти:

  • батон: 4 скибки
  • яйця: 2 шт
  • молоко: 80 мл
  • вершкове масло: 40 г
  • цукор, ванільний цукор, кориця, мед та полуниці: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Полуниці помити, обсушити і розрізати кожну ягоду на кілька частин. Яйця збити і, продовжуючи збивати, влити молоко. Додати цукор, ванільний цукор та корицю за смаком і добре перемішати.

    Вмокнути в яєчно-молочну суміш скибки батона і обсмажити з обох сторін на розігрітому вершковому маслі.

    На гарячі тости викласти полуниці і полити їх рідким медом.

    * Замість меду можна використати кленовий сироп.