Бабусині страви: "Свинина, запечена з ананасом"

Бабусині страви: "Свинина, запечена з ананасом"

Інгредієнти:

  • свинина (прямокутний шматок) - 700-800 г
  • сир - 100 г
  • ананас (свіжий) - 0,5 шт
  • сіль і мелена паприка - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Ананас поріжте кільцями, кожне колечко розріжте на 3 шматочки.

    У шматку м’яса зробіть поперечні надрізи, не дорізаючи шматок до кінця на 0,5 см.

    Натріть м’ясо сіллю і паприкою, не пропускаючи жодного надрізу.

    Сир поріжте тонкими невеликими пластинками.

    Зберіть «гармошку»: у кожен надріз м’яса покладіть шматочок сиру, шматочок ананаса і знову шматочок сиру.

    Загорніть м’ясо у фольгу (у два шари).

    Запікайте в духовці при температурі 200 °C близько 1 години 15 хвилин.

    Готове м’ясо поріжте порційними шматочками.

    За бажанням, замість свіжого ананаса можна використовувати консервований.