Десять хороших новин на 7 жовтня

Десять хороших новин на 7 жовтня

Непереможна українська армія не могла залишити хуйло на день народження без салюту, тому вночі кількома дронами запалила нафтоналивний порт у Феодосії. Кадабум вийшов такий, що навіть в севастопольському штабі ЧФ РФ всі поусцикалися і почали пакувати крадені коври та унітази для виїзду на родіну. Крисіянам цей кадабум, який загасити не можуть досі, суттєво псує всю логістику - феодосійський термінал був найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів.


До речі, про ЧФ РФ – ці жлоби повиводили з Криму майже всі свої корита, але наші сонечки дістали їх і у Балтійську, внаслідок чого тральник «Олександр Обухов» отримав пошкодження двигуна, що вивело його тепер з ладу мінімум на півроку. А тільки ж з ремонту, на бойове завдання збирався


Тим часом на окупованих територіях вирує і свірєпствує абізянський грип. Дуже небезпечний, вбиває саме «нових руських». У Бердянську знайшли мертвим суддю-колаборанта Віталія Ломейка (що символічно – на вулиці Українських Партизанів), в Енергодарі вибухнув в авто начальник фізичної охорони ЗАЕС і те ж саме сталося з начальником поліції на Херсонщині.

Під Сімферополем знайшли застреленим нового голову адміністрації Молочненського сільського поселення – пробув на посаді менше тижня.

Ну і спеціально щоби прикрасити нам статистику, у Сімферополі колаборанта-есвеошника забили на смерть земляки  так би мовити, вижив на фронті, але не пережив зустрічі із вдячним мирним населенням у рідному Сімферополі


На космодромі Плесецьк під час випробувань вибухнула чергова росіянська вундервафля - міжконтинентальна балістична ракета нового покоління Сармат. Пишуть, що через проблеми з рідинно-паливним двигуном. Діаметр вирви - більше 60 метрів.

Взагалі з п’яти попередніх випробувальних польотів «Сармату» вдалося успішно виконати тільки один. Ну не вміє русня у космос, якщо це не пиздити у космічних масштабах

А словничок русофоба за недовгий час поповнився аж двома неологізмами: повний плесець і повний торопець. Відрізняються вони тим, що у першому випадку пизда приходить зсередини, а в другому - зовні.


США оголосили новий пакет військової допомоги на $375 млн, Байден - про різке збільшення безпекової допомоги на $8 млрд, а Пентагон виділяє $7 млрд на виробництво бомб.

Ну і ще Бундестаг збільшив нам військову допомогу на 400 млн євро.


Естонія та Фінляндія заявили, що готові перекрити Росії доступ до Балтійського моря

Туреччина вдвічі скоротила закупівлю російської нафти

Найбільший банк Кіпру закрив 20 тисяч рахунків лаптів.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко


Колись неймовірно багатий і пихатий «Газпром» очолив рейтинг найзбитковіших компаній Росії (на другому місці – Амурський газохім – спільне підприємство російського «Сібур» і, бугога, китайського Sinopec).

Провідна росіянська компанія у сфері видобутку природного газу «Новатек» через санкції заморозила свій наймасштабніший проєкт – будівництво заводу Мурманськ LNG, який планували зробити найбільшим у Росії


І до новин зі світу культури. На росії масово скасовують концерти Шамана: Нижній Тагіл, Магнітогорськ, Ставрополь... Сталося це після того, як глибинні росіянушки дізналися, що місцеві адміністрації платять цьому майклу джексону з аліекспрес по 16 млн рублів за виступ. Росіяни, звісно, люблять смішних уродців, але виступ Шамана замість дамби їм після потопу якось не зайшов

Продовжилася ця унилая гойда тим, що Шаманоїда кинула не тільки публіка, а і його дружина-продюсерка. А він думав, вона з ним по любві


Тим часом жодна російська пісня не потрапила в українські тренди YouTube. Нарешті! А в Одесі знесуть пам'ятник Пушкіну. Не подумайте, що в Одесі було так дохуя росіянських пам’ятників. Просто їх якось дуже довго збираються зносити. Мер Труханов продовжує називати цю імперську ссанину нашою культурною спадщиною, мовляв пушкін тут був і працював.

Знаєте, Путін теж в Одесі в 2002 році був і працював. І теж вважає, що Одеса – російське місто. Прямо як Пушкін. Йому Труханов часом пам’ятник поставити не хоче?