Маміни секрети "Салат із стручкової квасолі і перців"

Маміни секрети "Салат із стручкової квасолі і перців"

Інгредієнти:

  • болгарський перець (червоний) - 1 шт
  • гострий перець - 0, 5 стручка
  • часник - 4 зубці
  • цибуля - 1 шт
  • стручкова квасоля (заморожена) - 500 г
  • сік половини лимона
  • зелень петрушки - 0,5 пучка
  • сіль - 1 ч. ложка
  • чорний мелений перець - дрібка
  • олія - для смаження

  • Спосіб приготування:

    Болгарський перець і цибулю поріжте кубиками, гострий перець – тонкими кільцями. Подрібніть часник.

    У сковороду з розігрітою олією викладіть гострий перець, часник і цибулю.

    Додайте заморожену стручкову квасолю, посоліть.

    Влийте трохи води. Накрийте сковороду кришкою. Тушкуйте близько 3 хвилин.

    Додайте солодкий перець, перемішайте.

    Вміст сковороди полийте лимонним соком, перемішайте і прогрійте, помішуючи, протягом 3 хвилин.

    Зніміть сковороду з вогню. Додайте подрібнену петрушку і чорний мелений перець, перемішайте.