"Генпрокуратура повідомила, що закінчила розслідування у справі Дубинського-Деркача" - Олег Шарп

"Генпрокуратура повідомила, що закінчила розслідування у справі Дубинського-Деркача" - Олег Шарп

Їх звинувачують у створенні злочинної організації, участі в ній, а також держзраді. У справі також проходить екс-прокурор Кулик.

За версією слідства, вони займалися розхитуванням суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитації нашої держави на міжнародній арені на замовлення ГРУ.

Основним пунктом згадується публікація "плівок Деркача" з розмовами Порошенка з Байденом та Путіним.

Під арештом у цій справі перебуває лише Дубинський. Кулик та Деркач вже за кордоном. Останній нещодавно став російським сенатором.

Дубинський, думаю, зараз волосся на собі рве, що не встиг драпанути до росії - був би вже сенатором якогось там Ямало-Ненецького автономного округа.

У підсумку, з тих, хто найбільше «топив» Пороха - двоє у буцегарні, пʼятеро здриснули у росію та один мертвий (Жванія). А Пʼятий продовжує спокійно збирати каміння, яке у нього кидають - воно ще знадобиться для побудови чогось потрібного, а не отетого всього.

Пишу це не тому, що такий вже завзятий порохобот, а тому, що всі звинувачення стосовно Порошенка дійсно виявились пшиком. І як бачимо, це визнала навіть нинішня українська Феміда, яку повністю незалежною від зеленої влади можна назвати з великою натяжкою.