Маміни секрети "М’ясний рулет"

Маміни секрети "М’ясний рулет"

Інгредієнти:

  • свинина (жирна) - 200 г,
  • свинина (пісна) - 0,5 кг,
  • яловичина - 300 г,
  • сіль, чорний мелений перець, кмин за смаком,
  • жирова сітка для рулету,
  • фісташки, болгарський перець, гриби, курага або чорнослив за смаком і бажанням.

  • Спосіб приготування:

    М’ясо дрібно поріжте, перемеліть, додайте сіль, перець, кмин. Добре вимісіть і відбийте.

    За бажанням у фарш можна додати подрібнені фісташки, болгарський перець, гриби, курагу або чорнослив.

    Загорніть фарш в жирову сітку, сформувавши рулет.

    Запікайте 50-60 хвилин при температурі 200-220 °С.