"Провідні американські ЗМІ активізувались з критикою Байдена" - Олег Шарп

"Провідні американські ЗМІ активізувались з критикою Байдена" - Олег Шарп

Вимагаючи зняти обмеження на використання ЗСУ далекобійних західних ракет для ударів вглиб РФ.

Bloomberg: "Байден має дозволити Зеленському бомбити Путіна до столу переговорів"

Washington Post: "Сполученим Штатам слід брати на себе більше ризиків, щоб допомогти Україні"

Wall Street Journal: "Чим довше Вашингтон чекає, щоб дати Україні дозвіл… тим сильніше будуть виснажені українські війська. Президенту Байдену давно настав час припинити це непотрібне кровопролиття".

CNBC: "Якщо Байден не надасть Україні право самій вибирати цілі для самозахисту, Трамп може зовсім припинити допомогу цій країні. І тоді ми знову залишимось з ганьбою, як це було в Афганістані.

АВС: "Трамп настільки розлючений тим, що затриманий "стрілок" мав проукраїнську позицію, що може у майбутньому демонстративно виказувати лояльність до путіна. Хоча деякі подейкують, що підозрюваний Раян Уеслі Рут за великі гроші був найнятий сином Трампа для інсценіровки цього замаху. Бо рейтинг його батька почав стрімко падати."

CNN: "Байден намагався зателефонувати до Трампа після замаху, але той не відповів. "Я дзвонив йому. Він був недоступний", – повідомив президент США. Білий дім підтвердив, що спроба мала місце, але контакту не відбулося, і це не робить честі Трампу."

Ще трохи цікавого. Як офіційно повідомила Секретна служба, підозрюваний у замаху на експрезидента США не мав прямої видимості на Трампа з того місця, де його було виявлено. Також підозрюваний ніколи не стріляв зі зброї, стверджують у цій же Секретній службі. Що, як на мене, опосередковано підтверджує постановочний сценарій цього «замаху».

❗️І на закінчення... Тут вже понеслась нова зрада стосовно того, що, мовляв, відбулись контакти Держдепу і міністерства закордонних справ Британії, в результаті яких було вирішено не надавати Києву дозволу бити вглиб росії - ні зараз, ні у подальшому.

Це маніпуляція. Рішення на 90% прийняте. Але Байден хоче дочекатись особистої зустрічі із Зеленським (вона відбудеться у третій декаді вересня) та ознайомитись з його т.зв. "планом перемоги", для того, щоб, нарешті розставити для себе усі крапки над "і" у цьому питанні.

Можете це назвати затягуванням і бюрократією, а можете - ретельним зважуванням усіх політичних та військових ризиків.

На цей час все.