"Спроби безсоромного колгоспного рєшалова" - Маson Lemberg

"Спроби безсоромного колгоспного рєшалова" - Маson Lemberg

Вибачайте за коментар позавчорашніх новин та просто уявіть собі ситуацію, коли президент Порошенко піднімає подібний кіпіш після того, як в Інстаграмі побачив затримання в аеропорту тодішнього чемпіона з боксу Володимира Кличка.

Уявляєте, який би пиздєць творився в Україні? Все оте журналістське бдло писало би "Відмініть нам безвіз, бо у нас корупція", "Імпічмент Порошенку!", "Чому про простий нарід не думаєш, а тільки про своїх друзів" і так далі. З кожної праски би лунало.

Ухбани з НАБУ порушували б кримінальні справи проти міністрів і послів, які зловживають владою ітд.

Сук.

Чувака лиш затримали в аеропорту (не засудили, не притягнули до відповідальності, навіть не арештували, а лиш затримали), просто показали відео в якомусь Тік-Тоці і тут за командою піднімається особа, що грає образ президента, весь дипломатичний корпус країни у стані війни, посли, консули, міністри. Якісь дзвінки вночі, якісь "терміново вирушив до аеропорту".

Ти ще сук не знаєш навіть що сталося, в чому причини, але вже кудись дзвониш з вимогами (!) відпустити. А якщо він вбив когось в аеропорту чи по дорозі до нього, то його теж треба відпустити "бо він наш чемпіон"?

На мій превеликий подив, в тій ситуації найадекватніше повівся сам Усик.

В той час коли рагульський колгоспний бомонд в Україні настільки отупів і оскотинився, що не тільки забув, що це колгоспне рєшалово - одна з найогидніших форм корупції, проти якої вони обіцяли нещадно боротися, а й вважає за правильне масштабувати своє колгоспне рєшалово на інші країни, розказуючи іншим країнам про те, що правила колгоспного рєшалова - це охуєнна норма, "ми за своїх боремся".

Не буду розказувати за "своїх" полонених і як ви за них боретесь, але ви, ублюдки, хоч би спробували вирішити проблеми своїх зниклих безвісти і їх родин, що є абсолютно у вашій компетенції і можливостях.

Або відмінивши можливість отримувати чоловікам за кордоном паспорти і консульські послуги (що якось ще можна зрозуміти), хоч не заважали б українським дітям там вчитися, просячи інші країни ввести плату за навчання дітям в університетах. Тобто, інші країни вчать українських студентів безкоштовно, а ці уйобки пишуть урядам листи, щоб їм впровадити плату за навчання. Прямо Орвеллівщина "Незнання-сила!"

Оце і є ваша справжня боротьба за своїх - спроби безсоромного колгоспного рєшалова на рівні африканських країн чи латиноамериканських наркокартелів, в той час коли країна в стані війни за виживання.