Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помідори нарізати невеликими кубиками.
2. Також нарізати перець і цукіні.
3. Моркву нарізати невеликими кубиками. Цибулю і селеру - тонкими півкільцями.Часник подрібнити.
4. Філе індички порізати кубиком приблизно 3 * 3.
5. У великій каструлі розігріти оливкове масло (5-6 столових ложок). Далі обсмажити овочі, індичку і часник до м'якості.
6. Додати томатну пасту і потушити ще пару хвилин.
7. Залити гарячим бульйоном і довести до кипіння. Додати орегано, майоран і чебрець. Варити 10 хвилин.
8. В каструлю з супом додати квасолю (рідину злити), петрушку (попередньо потрібно її нарізати), посолити і поперчити за смаком. Довести до кипіння і зняти з вогню.