А ДАВАЙТЕ НЕ ПРО "ЗЕЛЕНКУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

А ДАВАЙТЕ НЕ ПРО "ЗЕЛЕНКУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вся стрічка в "зеленці".

А знаєте, що співала б зараз ЗЕботва, якби не "зеленка"? Розповім вам. ЗЕботва тоді у 100500-й раз повторювала б вже налипле на зубах: "найдяли масовку", "Порошенко забашляв", "привезли автобусами".

Так само, як вони волали після дебатів на стадіоні, де прибічників Порошенка було ну от просто нереально більше.

Бо вчора сталася надважлива подія. На Марші Патріотів більше половини учасників пішли в коробках організацій "Брати по зброї" та "Справа громад". Це не враховуючи прибічників Порошенка в інших коробках - областей та підрозділів.

От це було б топ-новиною, якби не "зеленка". От це ми зараз би обговорювали. І ЗЕботві не лишалося б нічого крім як приниженно волати "найняли - привезли". Під наш сміх.

Бо так, це правда, "Справа громад" і ЄвроСолідарність організували привіз своїх прибічників до Києва - а бажаючих виявилося напрочуд багато. Проте.

З'явилося б питання до "Слуги народу" - а що їм завадило привезти до Києва своїх прибічників? Що Велике Крадівництво більше грошей не дає? Либонь не все б розікрали регіональні організації - щось би таки пішло на діло? А якщо не змогли привезти, то це наступне питання - а чим зайняти осередки "Слуги народу" на місцях, крім як продають там послуги лоббістів всім хто заплатить?

От це ми б обговорювали. Але ми обговорюємо "зеленку". І це хороший привід замислитися, чому "зеленка" сталася?

А ще це привід спитати себе, чи не надто швидко ми повелися на інформпрвістку, спритно нав'язану нам з ОПУ?

Давайте говорити не про "зеленку". Давайте про те скільки нас було вчора на Марші Патріотів.

А буде більше - вже повірте. И не тільки на Марші.