"А тепер підведемо деякі підсумки…." - Олександр Погребиський

"А тепер підведемо деякі підсумки…." - Олександр Погребиський

Підготовка до святкування:

Зеленський намагався сплюндрувати пам‘ять Героїв Небесної Сотні, закришви портрети Героїв радянськими інсталяціми, ми з вами цього не допустили!

Зеленський організовує концерт на Олімпійському за кошти платників податків і робить для тих же платників податків його платним.

Зеленський широко анонсує безкоштовний концерт Бочеллі, а коли громадяни приходять на нього іх не пускають, бо концерт насправді тільки для близького оточення Зеленського….

Підготовка до Параду:

Для нас парад це важлива історія, для нас парад це це унікальне єднання між народом та його військом і ми з задоволення приходили на тренування, та з шаною висвітлювали крокування наших військових, крокування Збройних Сил України та інших підрозділів, які захищають незалежність нашої країни!

«Позитивні писаки» Зеленського дуже кволо і без особливого натхнення висвітлювали цей процес….

Нагородження….

Зеленський нагороджує Софію Ротару, яка на передодні дає концерт в Сочі, нагородою під назвою «Легенда України» і не нагороджує наприклад Ліну Костенко, Аду Роговцеву та жодного військового серед яких неймовірна кількість Легенд!

Парад

На параді Зеленський приймає війська для яких не зробив нічого….Чуєте зовсім нічого…

Всі новинки серед, зброї та озброєння, або навіть форми військових впроваджені при Порошенко.

І я уявляю скільки раз Зеленський про це почув під час підготовки до військового параду….

І все, що змін протиставити «найвеличніший лідер сучасності» це проплачений молодий хлопець, який не Порошенка облив зеленкою, а місце вшанування Героїв Небесної Сотні, ті сім‘ї Героїв Небесної Сотні, які стояли поруч, також Сім‘ю загиблого Героя Журавля та учасників війни проти рф, яким було сплюндровано їх бойову військову форму…..

Маленьке зелене не здатне змагатись з політичними опонентами по-дорослому….Він може тільки по-Криворізьки в стилі шпани, плюндруючи все і вся навколо….