Інгредієнти:
Спосіб приготування:
• Зваримо свинячі кістки разом з яловичої грудинкою.
• помиємо і наріжемо соломкою цибулю, петрушку і моркву. Відправимо пасеровану на свинячому салі близько 10 хвилин, після чого додамо томат, борошно і залишимо ще на 10 хвилин.
• Зваримо буряк. Потім очистимо і нашинкуем.
• У бульйон кладемо картоплю, нарізану часточками. Доводимо до кипіння, після чого кладемо варений буряк і пасеровані суміш, коріння, лавровий лист і перець. Залишаємо варитися 15 хвилин.
• У самому кінці заправляємо борщ оцтом і цукром.
• При подачі на стіл, у порцію кладемо сосиски, м'ясо, сметану і все посипаємо зеленню.