Бабусині страви: "Дівчачий салатик Вальдорф"

Бабусині страви: "Дівчачий салатик Вальдорф"

Інгредієнти:

  • 4-5 стебел селери
  • 1 зелене кисло-солодке яблуко
  • по жмені кураги, чорносливу і волоських горіхів
  • Для заправки:
  • 150 г натурального йогурту
  • 1 ч.л. меду
  • 1 ч.л. дижонской гірчиці
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • Сіль, мелений перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Стебла селери, яблуко, курагу і чорнослив нарізати соломкою. Ядра волоських горіхів подробити, не сильно усердствуя. Всі компоненти змішати в салатнику.
    Приготувати заправку, змішавши йогурт, мед, гірчицю, лимонний сік, сіль і мелений перець в однорідний соус. Цією заправкою залити салат і ретельно перемішати.

    Салат розкласти по порційних салатниках і подати до столу.