Бабусині страви: "Шоколадно-горіхове печиво"

Бабусині страви: "Шоколадно-горіхове печиво"

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 75 г
  • цукор – 60 г
  • збите яйце – 1 шт.
  • сіль - 1 щіпка
  • борошно - 175 г
  • ванільний екстракт - ½ чайної ложки
  • молоко – 1(2) столові ложки
  • темний шоколад, крупно нарізаний - 75 г
  • молочний шоколад, крупно нарізаний - 75 г
  • нарізані бразильські горіхи (можна замінити на інші) - 50 г

  • Спосіб приготування:

    1. Розігріти духовку до 180 C.
    2. Збити масло з цукром. Додати яйце і продовжувати перемішувати.
    3. Додати борошно з сіллю і добре перемішати.
    4. Додати ваніль і молоко.
    5. Шматочки шоколаду та горіхів додати в тісто.
    6. Розкотити тісто на злегка посипану борошном поверхню.
    7. Вирізати печиво 6 см в діаметрі.
    8. Покласти печиво на деко з пергаментним папером.
    9. Випікати 20 хвилин.
    10. Дістати з печі і охолодити.