Бабусині страви: "Сирне суфле з ягідками"

Бабусині страви: "Сирне суфле з ягідками"

Інгредієнти:

  • 200 - 300 грам сиру
  • 100 - 150 грам сметани
  • 2 великих курячих яйця
  • 2 столових ложки крохмалю
  • цукор за смаком
  • трохи ягід (теж на ваш смак)
  • вершкове масло для змащування форм

  • Спосіб приготування:

    Готувати таке сирне суфле можна у великих та в маленьких формочках.

    Спочатку змащуємо форми і викладаємо по жменьці ягід (можна морожених), посипаємо їх цукром.

    Збиваємо яйця з цукром у міцну піну, поступово підсипаємо крохмаль і вимикаємо міксер. Попередньо змішані сир зі сметаною ложкою акуратно
    перемішуємо з піною, викладаємо тісто у формі, залишаючи трохи місця – суфле підніметься.

    У розігріту духовку заздалегідь відправляємо форми на 10 - 15 хвилин, а потім дістаємо сирне суфле і насолоджуємося смакотою!