Бабусині страви: "Суничний мус"

Бабусині страви: "Суничний мус"

Інгредієнти:

  • 30 гр.желатину
  • 150 гр. суниць
  • 1 гр. лимонної кислоти
  • 160 гр. цукру
  • Для сиропу:
  • 50 гр. суниць
  • 100 гр. цукору
  • 150 гр. води

  • Спосіб приготування:

    1. Промиті ягоди протріть через сито в порцеляновий посуд і поставте на холод.
    2. Залишки залийте водою і прокип'ятіть 5 хв., потім процідіть і поставте на повільний вогонь.
    3. Засипте манку і варіть, помішуючи, 20 хв.
    4. Всипте цукор, доведіть до кипіння, додайте лимонну кислоту.
    5. Зніміть з вогню, охолодіть і додайте охолоджений сік.
    6. Збийте до збільшення маси в 2 рази.
    7. Розлийте у формочки і поставте в морозилку до затвердіння.