"Демократія по-російськи" - Павло Бондаренко

"Демократія по-російськи" - Павло Бондаренко

Хочете прикол?

Як відомо, проект Навального на виборах 19 вересня називається "Розумне голосування". І от фірма із Ставропольського краю у червні подала до Роспатенту заявку на використання товарної марки "Розумне голосування" й блискавично отримала ухвалення. А потім подала до суду.

І суд 3 вересня ухвалив заборону пошуковим системам Google і Yandex показувати в пошуковій видачі словосполучення "Розумне голосування".

А на підставі цього рішення суду та наявності зареєстрованої товарної марки уже Роскомнагляд зажадав від Apple і Google видалити з магазинів додаток "Навальний", де є сторінка "Розумного голосування". Відмова розцінюватиметься як втручання у російські вибори.

І усе законно. Навальний же не додумався реєструвати "Розумне голосування" як товарну марку. Та йому б Роспатент і не зареєстрував.

Найпікантніше знаєте що? Путін для цієї операції не будь-яку фірму знайшов. Фірма, що подала до суду, зриваючи виборчі проекти Навального в Інтернеті, знаєте чим займається? Ні за що не вгадаєте. Переробкою овечої вовни.

Це так Владімір Владіміровіч зі своїх пейзан знущається, роблячи їм прозорі натяки.

А пригадуєте, як колись пейзани були у захваті від свого правителя? Скільки там у нього рейтинг був? 73% чи навіть, здається, 89,9% після "Кримнашу" та проекту "Новоросія".

Навальний нічим не кращий, але навіть на нього пейзанам свого пана тепер поміняти зась. І їм чітко вказують на те, хто вони є. Постачальниками вовни, сиру та шашлику.