На закритому концерті для Зеленського помітили скандального екс-регіонала Миколу Рудьковського

На закритому концерті для Зеленського помітили скандального екс-регіонала Миколу Рудьковського

Концерт оперного співака Андреа Бочеллі на День Незалежності рекламували як відкритий захід для киян та гостей столиці. Однак, виявилось, що, крім Зеленського та кількох десятків обраних, побачити італійську легенду до сцени нікого не пустило щільне кільце правоохоронців.

Але серед цих «обраних» увагу привертає один цікавий персонаж – ексдепутат «Партії регіонів» та ексміністр транспорту в уряді Януковича, якого українці пам’ятають через гучні корупційні скандали і голосування за диктаторські закони 16 січня.

Не дивно, що такий персонаж після перемоги Революції Гідності втік з України. І з’явився лише в 2018 році, коли його арештували в Дубаї за підробний паспорт. Наприкінці 2018 він вигулькнув у Москві, де його посадили на півтора роки.

А вже після перемоги Зеленського на виборах, цей кадр повернувся в Україну. Тут його арештовують за викрадення людини у 2014 році. Але викрадення людини, як і державна зрада та фінансування тероризму, у Зеленського не вважають тяжким злочином, тому Рудьковський відправився під домашній арешт.

На початку серпня генпрокуратура Зеленського дозволила цьому покидьку поїхати на лікування до Відня, після чого підозрюваний якимось дивом опинився в Монако.

І вишенька на торті – в День Незалежності Микола Рудьковський стає несподівано одним з «обраних», кого допустили в найближче оточення Зеленського на святковий концерт.

Ось вам і Зеленський з його «новими обличчями» та відсутністю корупції на найвищому рівні.

Впевнені, Бочеллі сам би офігів для кого йому доводиться співати на гроші українських платників податків.

Зеленi чоловічки