"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Христос Воскрес, парафіяни! Я вам пандочок приніс. Ну як приніс, вони самі прийшли, а я просто маю можливості їх розгледіти на фоні загального еее… ну ви самі розумієте чого.

Через те, що мене досить довго не було, я можу собі дозволити згадати пандочок не лише минулої доби, а ще й трішки старших. Поїхали.

***************************

Перш за все ми, не зважаючи на те, що в нас президентом досі працює Зеленський, відсвяткували 30-ту річницю незалежності України. Перед тим ми знесли совкові інсталяції, що зекоманда зліпила на крові героїв Небесної Сотні, але в цьому році, слава Богу, ніхто не трусив голими задами перед Софією Київською. Правда люди, що узурпували владу в Україні, такі спорудили сцену над могилами загиблих під час Перших Українських визвольних змагань. Просто зекоманда любить оскверняти могили, але, сподіваюсь, це їх самих рано чи пізно доведе до відповідного стану. Мало їм бізнесу на крові, так вони ще й весь час намагаються танці на кістках влаштувати.

***********************

На 30-ту річницю Незалежності до нас завітав Вселенський Патріарх Варфоломій. Він провів святкову літургію у Святій Софії на якій разом з ним молилися близько 15 тисяч вірян ПЦУ та Президент Порошенко, котрому ці віряни щиро дякували та як завжди домагалися селфі. Я сподівався, що зіцпрезидент також відвідає урочисте богослужіння, але ні, не прийшов, мабуть злякався високого антирейтингу Порошенка. Зеленський, звісно, зустрівся з Патріархом, десь у потаємних кімнатах, де можна було не боятися зняти декілька дублів та виставити красиву картинку. Потім, правда, ОПа послухала рекомендацій РПЦ-ФСБшних попів, та не пустила Патріарха Варфоломія на урочистий молебень у Софії, але то таке. Хіба може бути служба більша за літургію, а її ми разом з Патріархом провели.

***********************

Марш патріотів у цьому році пройшов напрочуд надхненно, навіть скандалів, що Порошенко привласнив собі марш не було, бо прихильники Гетьмана ішли окремою коробкою, яка була найбільша. Трішки підспортила свято зеленка, звісно, але так як зараз навіть сліду цього продукту радянської фармакології не залишилося на обличчі Президента, так і всіляка брудна зелень буде змита з України.

*********************

До речі, після візиту Петра Порошенка на Харківщину у минулу суботу, я розмовляв з охоронцями Гетьмана, вони зізналися, що побоювалися провокацій, але все пройшло як завжди: близько трьох тисяч людей вийшли зустрічати Президента, сотні обнімашек і селфі, тисячі слів подяки та ніякої зеленки.

*************************

Сьогодні Президент Порошенко оголосив про п’ять головних напрямків підтримки українців на тлі економічної кризи – це пенсії, субсидії, захист військових, лікарів та місцевого самоврядування. Сподіваюсь ось ті «кадри» з ОПи, що звикли красти чужі промови, вкрадуть і ці тези та втілять їх у життя.

**********************

Тепер до життя зелених.

Там все не слава Богу, що є пандочкою. То депутат Трухін, звʼязковий між монофракцією та ОПою, влаштовує пʼяне ДТП, відповідно звʼязок переривається. То Разумков, за гроші Ріната Лєонідовича, батон кришить на ОПу та Арестовича, то Лєрос розповідає про ревнощі Олени Зеленської до Єрмака і т. д. і т.п.. Отже все як має бути у людей низького походження. Спостерігаємо.

***************

Ну і на останок ще одна пандочка. Памʼятаєте ми з вами збирали гроші на декілька систем відеоспостереження для військових? А потім російські снайпери розстріляли декілька електронних "очей"? Так ось, на нові "очі" гроші знов зібрані, обладнання куплене (на фото) 

та незабаром поїде на бойове чергування. Слава Україні! Смерть ворогам!

****************************

Добре, на сьогодні пандочок досить. З вами був ваш протоієрей Олександр Дедюхін

Дасть Бог день — дасть і панду. До завтра