Побудка з ранковою Дафою

Побудка з ранковою Дафою

Рас-рас, як чутно? Так, ви все правильно зрозуміли: з вами Дафа, тому раночок в вас вже мав отримати присмак "охтижніфуясобі".

Ітаг, мої неслухняні хлопчики та дівчатка, що вам розказать за суботу? Субота в нас була і це вже перемога, як рекомендує писати позитивним блогерам ОПєшєчка стосовно результатів візиту нашого Віслючка Апокаліпсису до США.

Міністерство щастя, здоровля та діточок побільше радісно відрапортувало, що в нас зроблено 9,7 млн вакцинацій, ура, товаріщі, ми всі врятовані. При цьому скромно так дрібним шрифтом збоку додавши, що мова не йде про повністю вакцинованих, бо їх в нас трішки більше 4 млн людей, тобто десь відсотків так 10% населення. Для порівняння, Німеччина каже, що й досі не відчуває себе захищеною, хоча в них вже 61% населення мають подвійну прошивку чіпу ™. Тому такоє, да.

Там оно мер Франківську отримав листа від Денисової (це наша омбудсвумен, якщо ви їх не розрізняєте), у якому йому нєжно нагадують, що на території, де він вважає себе намісником сцаря на землі, феодалізм закінчився кілька століть тому. І звільняти невакцинованих він права немає. І з одного боку, звісно Денисова права, вистачить з нас одного Вавасіка, який члена об сторінки Конституції витирав, витирає і витирати буде. А з іншого, схуялі ці довбограї нечіповані мають тримати у заручниках ковідного гетто цілу країну, блін? Коротше, я тут не знаю, за кого вболівати, тому піду, мабуть, собі потихеньку..

У Криму традиційно пиздець: вранці в черговий раз силовиками окупантів були викрадені кримські татари, а ввечері людей, що прийшли дізнатися про їх долю і вимагали відпустити, загребли до автозаків, нєвзірая на вік, стать та стан здоров'я, настучали по нирках і сказали, що так і було. І щось я не бачила жодних пламєнних заяв від наших зелених слимаків, що жеруть українську державність, на захист наших громадян, які перебувають під окупацією.

У Києві горів Костел Святого Миколая, який всі знають, як дім органної музики. Джерело загоряння було як раз у тому самому унікальному єдиному у Європі оргАні, при цьому вівтар та оздоровлення саме релігійне - збереглося. Містично мислячі громадяни вже побачили у цьому Знак, що, мовляв, харе Мінкульту вже сидіти як той пес на сіні - ані католицькій громаді не віддають, ані самі не доглядають за будівлею, що роками стоїть у аварійному стані. І тут я, хоча не прихожанка, не вірянка і взагалі за фізику, хімію і біологію, а не Знаки, повністю підтримую католиків. Віддайте вже їм храм, почвари! Що за совкове мислення: заграбастити і знищити? Не здатні любити - злазьте, сидіть поруч, дружіть. До речі, приємно бачити, що вже декілька підприємців вже оголосили, що дадуть на відновлення по мільйону гривень. Кожний.

Ну і трішки новин з нормального світу. Президент США Джо Байден наказав розсекретити документи з розслідування подій 11 вересня 2001 року. До речі, це була його передвиборча обіцянка. Бачиш, Вова, це не важко - брати і виконувати, а не пиздіти направо і наліво.

І пандочка. Навіть дві:

Петро Порошенко у Харкові в черговий раз не зміг пройти спокійно повз людей, які спіймали його і взялися за разнузданний селфінг, парний та груповий. Це, звісно, говорить про те, хто тут справді Президент, а хто так, на лісапєді покататися вийшов.

А на Параолімпіаді наш плавець уперше в історії став найтитулованішим спортсменом літньої Паралімпіади.

Максим Крипак - п'ятиразовий чемпіон Паралімпійських ігор-2020. У його заліку 7 медалей, з них 5 - золоті. Загальний рахунок медалей нашої збірної упритул досяг сотні - 98 медалей за 11 днів змагань. І це якесь просто диво дивне, особливо якщо згадати наші реалії - ставлення до людей з інвалідністю, фінансування параолімпійців, наявну технічну базу для тренувань (да-да, самій смішно, ага) etc.