"Слідкуйте за руками" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Слідкуйте за руками" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Типа, який напав з зеленкою на п'ятого президента Порошенка поліція відвела чомусь не у райвідділок, а в Офіс президента. Лише звідти він потрапляє до Печерського райвідділку. Але вночі його відпускають. Зранку 25 серпня він опиняється у Козелецькій лікарні з алкогольною інтоксикацією. В обід того самого дня його відпускають.

По-факту, ніхто не бачив затриманого після затримання, все перелічене - офіційні відповіді. Проте. Після того як винуватець нібито уходить з Козелецької лікарні, ватні і зелені анонімні телеги починають волати, мовляв - те що винуватця відпустили без пред'явлення підозр і і запобіжного заходу, це свідчення того, що напад з зеленкою Порошенко організував на себе сам. Бо інакше, мовляв, адвокати Порошенка нападника порвали б як Сірко газету.

Читачі, будьте морально готові, що зараз ми дізнаємося, що нападник десь сконав від передозу наркотиками. Після чого ті самі телеги завиють, що "Порошенко зачистив кінці". А "плюси" і низка ЗМІ повідомлять щось типу: "Анонімні телеграм-канали обговорюють версію...".

Від зелених свавільників чекати можна геть чисто всього - гальм вони не мають.

Перепост. Наш розголос уже примусив владу запросити Порошенка на парад. Хто зна - може розголосом ми дурню-нападникові життя врятуємо?