"Як можна так дешево купуватися на всю цю нікчемну показуху й кучеряві словеса?" - Карл Волох

"Як можна так дешево купуватися на всю цю нікчемну показуху й кучеряві словеса?" - Карл Волох

Продовжую зустрічати в стрічці захоплені відгуки цілком розумних порядних людей (переважно, з числа білих пальт) щодо недавнього святкування й перетворення Янелоха на Порошенка-2 з його АрМоВіром.

Люди, ви здорові? Яка, блядь, Армія, коли Держоборонзамовлення хронічно не виконується, а бійців деморалізують постійними обмеженнями? Яка «сучасна військова техніка», коли майже все, що бачили на параді, продуковане ще за Порошенка?

Яка, блядь, Мова, коли два роки поспіль атаки на прийнятий у дозеленські часи мовний закон доводилося відбивати всім суспільством ледве не щотижня й навіть сьогодні провідні телеканали його демонстративно ігнорують - зі згоди Банкової ?

Яка, блядь, Віра, коли місцеву філію ФСБ влада підкреслено толерує на рівні, щонайменше, української автокефальної церкви?

Як можна так дешево купуватися на всю цю нікчемну показуху й кучеряві словеса, коли за ними ніякого реального змісту? Просто сьогодні в суспільстві ліпше продається патріотизм - от його імітацію лицедії й продукують.

Не думаю, що у вас є сумніви, чому поліція не інкримінує тітуханові єдино можливий «напад на державного діяча», а лише жалюгідну «хуліганку», ніби мова йде про штовханину алкашів під пивнухою. І те, що підозра йому досі не підписана, теж факт гнилий до неможливості.

Так от, можете продовжувати щасливо розмазувати по щоках і своїх сторінках розчулені шмарклі про небачене святкове шоу та різкий стрибок президентського патріотизму, а мені факт із відверто замовним нападом на лідера опозиції говорить про стан нашого суспільства й демократії в сто разів більше, ніж гарні слова та картинки