"Здається, День Незалежності України неможливо спаскудити. Але Зеленський примудрився" - Ірина Геращенко

"Здається, День Незалежності України неможливо спаскудити. Але Зеленський примудрився" - Ірина Геращенко

День, який мав стати Днем нашої Єдності, він зробив днем образ і принижень, кидаючи в парламент і суспільство теми розколу.  

Бачить Бог, ми не хотіли сьогодні нікого критикувати. Але...

Тільки Зеленський міг примудритися на військовому параді, в одному ряду із загиблими Героями, нагороджувати шоу бізнес. Тільки він в своїй дрібязковості не запросив на військовий парад і урочистий прийом депутатів першого скликання. Стільці зайняли слуги. А Коля Тіщенко навіть на пам’ятному фото біля ВР відтер своєю спиною Легенду України Мустафу Джемілєва.

Тільки Зеленський в своїй ненависті до П’ятого президента не запросив його на жодні урочистості, врешті, після скандалу в соцмережах Банкова передала запрошення на парад за годину до початку. В своїй промові той, хто чотири рази відкосив від Армії, забув згадати свого попередника, хоч Хрещатиком рухалася техніка, випущена і поставлена в ЗСУ за часів Порошенка.

Тільки Зеленський міг додуматися скликати позачергове засідання в цей святковий і урочистий день і разом з олігархічними групами і слугами протягти в першому читанні закон про так званий великий герб. На шевронах нашої Армії- Тризуб, це наш герб, який в серцях воїнів. Але Зеленському все мало шоу і картинки.

Й апофеозом огидності Банкової став провокатор, який під час Маршу ветеранів іволонтерів кинув в п’ятого президента зеленку. За секунду після інциденту про це написали ТГканали Банкової, радісно розмістивши фото і відео засланих казачків. А « поліція діалогу» повела злодійкуватого зеленого ідіота , який спаплюжив цей день, десь в сторону Банкової. За гонораром?

Військовий Парад ми дивилися на Хрещатику, серед людей. В мене погані новини для Банкової- під час виступу Зеленського Майдан мовчав.

І якщо хто думає, що приниженням опонентів ви заробите чергові аплодисменти, як робили це в часи 95 кварталу- це помилка.