Зеленський повертає цензуру в ЗМІ, гірше ніж у часи Януковича

Зеленський повертає цензуру в ЗМІ, гірше ніж у часи Януковича

Борці і викривачі фейків із ФБ спільноти «По той бік новин» з’ясували, що українські ЗМІ масово видаляють інформацію по чергове п’яне ДТП, влаштоване нардепом «Слуги народу» Олександром Трухіним.

Нагадаємо, 23 серпня нардеп монобільшості у стані сп’яніння спричинив аварію, в якій постраждало 6 осіб, включаючи 2 дитини та італійця, голову Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.

 За літо це вже 4 скандальна історія із слугою під речовинами:

  в Одесі поліція ловила депутата Ігоря Васильковського під дією наркотиків;

 у Києві - скандального депутата Брагара, якого також підозрювали у вживанні речовин за кермом;

 у Львові корупціонера від «слуг» Юрченка, який влаштував п’яну ДТП на чужому Мустангі.

Але в кожному з цих випадків в кращому разі «слуг» просто відпускали, в гіршому – ще й карали копів, які не злякались мандатів і затримували порушників. Відчувши повну безкарність, провладний депутат ледь не вбив людей напередодні Дня Незалежності.

Очевидно, в ОП побачили, що кожен скандал із депутатом монобільшості б’є по рейтингам самого Зеленського. Тим паче, аварія із Трухіним, яка призвела до тяжких травм інших громадян, сталась, коли нардеп повертався із Полтави, де на вимогу Зеленського брав участь у піднятті прапору на новому 50-метровому флагштоці.  

Зараз влада влаштувала активну зачистку інформполя від новин про аварію Трухіна. Одна з можливих причин такої активної цензури, за інформацією наших джерел, участь Трухіна у складі делегації Зеленського під час візиту до Байдена. Якщо скандал не вдасться зам’яти, ОП не ризикне взяти Трухіна із собою.

Журналісти встановили, що ціна питання зняти публікацію із сайту стартує від $200 і залежить від «авторитетності» медіа, його охоплень і тп.

Серед тих, хто погодився за гроші зняти скандальний матеріал зокрема УНІАН та ТСН Коломойського, «Сегодня» Ахметова, УНН, ГОРДОН, газета Вєсті, провідні спортивні сайти та низка інших ЗМІ.

Зеленський обіцяв без роздуму позбавляти таких кадрів мандату, а насправді покриває їхні злочини та створив касту недоторканих під вивісками Кварталу і Слуги народу.

Зеленi чоловічки