"Два роки ми спостерігаємо за деградацію і деструкцією держави і суспільства" - Маson Lemberg

"Два роки ми спостерігаємо за деградацію і деструкцією держави і суспільства" - Маson Lemberg

Десь 2 роки тому якийсь бик з Черкас нахамив військовому в Буковелі, сказавши щось типу "Іді умірай в свой Бахмут".

Тоді ще не було проблем з мобілізацією, не було масової бусифікації, а бикування до військових було чимось дивним, прирівняним до смертного гріха.

Бик потім навіть вибачався ітд.

Тоді ж я написав пост, в якому йшлося про причини. Головною з яких ж товаріщ Зеленський, який має бути єдиним рятівником країни, а всі інші просто ніхто. І цей образ, який створювався і нав'язувався гнійною зеленою пропагандою знецінював і деградовував статус воїна в суспільстві, що й приводило до таких наслідків.

Тоді ж я написав, що ситуація буде тільки погіршуватися, тому що Зеленський і країна мають різні вектори. Тому що вибираючи між собою і Україною Зеленський вибере себе, абсолютно неважливих з висоти історії аспектах як політичний рейтинг.

Два роки ми спостерігаємо за деградацію і деструкцією держави і суспільства.

Два роки замість очевидних і справедливих державних рішень, які б сприяли консолідації суспільства і твердому наміру перемогти ворога, процвітає крадівництво навіть на яйцях і картоплі для армії; бабу-зелену вдупутатку, яка на очах в усієї країни викидувала сумку з наколядованими на ухилянтах грошима, звільняють під заставу 1500 баксів і забувають; квартал і примазані уйобки типу горбунова, клопотенка, півнячих куточків різної масті просто ржуть і насміхаються з військових своєю демонстративною відмазаністю; подвиги військових знецінюються пиздєжем про отруєння металами, споживанням недозапареної мівіни, портновськими защеканами, з яких хочуть зробити героїв і фейковими нагородами.

Два роки замість справедливої і адекватної мобілізації і демобілізації вони займаються відливом бідноти таким способом, що навіть найвідданіші і наймотивованіші відчувають себе безправними рабами і просто сміттям, а ті кому вдалося відмазатися за великі гроші влаштовують в цих умовах уйобіщні акції "я ухилянт і я цим пишаюсь".

Два роки злочинна секта КГБ продовжує вбивати українців тільки тому, що рейтинг і лохторат дорожче держави.

Два роки військових б'ють, бігають за ними з топорами, спалюють їм авто в тилу, зневажають всі ті типи уїбанів, описаних в попередньому абзаці. Їх б'ють непокарані народні депутати і збивають насмерть непокарані судді.

Їх садять в тюрму пдри з московським душком

І тут, через ці два роки масштабних, організованих, керованих знущань і зусиль з дискредитації війська і військових, деградації моралі у війську, коли черговий відмазаний бичок піднімає руку на військового, будучи просто в рамках загального тренду і дозволеності, приходиться знову читати про те, що віноваті всі на світі, лиш не гундосна нікчема, яка зробила процес дискредитації армії масштабним і організованим тільки тому, що оплески мають бути тільки для неї.

Поважайте себе.