"Кумедна подія" - Маson Lemberg

"Кумедна подія" - Маson Lemberg

В Північній Кароліні, що є одним з штатів, де вирішується доля американських виборів, вчора відбулася доволі кумедна подія.

Ви ж знаєте, що американські вибори - це не тільки вибори президента США, там обирається дуже багато різних людей на різні посади.

В тому числі обираються губернатори штатів в 1/3 штатів.

Губернатор штату в США - це доволі серйозна посада. Ця особа є реально першою особою в штаті, маючи реальні і серйозні владні повноваження.

Цього року обирають губернатора Північної Кароліни.

Кандидатом від республіканської партії на цих виборах є Марк Робінсон. Цей чоловік є чинним лейтенант-губернатором цього штату. Якщо проводити аналогії з Україною, то це як Голова обласної ради з єдиною відмінністю, що його обирають люди на виборах, а не депутати обласної ради з-поміж себе. А так, в принципі, дуже подібна посада з відсутністю реальних повноважень в штаті.

Чотири роки тому цей чоловік-ніхто сенсаційно переміг на виборах генерал-лейтенанта. Секрет перемоги був простим - він був "простим парнєм с народа", який рубав "правду-матку" і безсоромно стелився перед трампом.

Якщо ви думаєте, що я проводжу паралелі з зеленським, то ви помиляєтесь, бо я проводжу паралелі з порознюком. Абсолютно аналогічна безграмотна жирна свЕня. Виборці обрали її "головою обласної ради" тому що вона рубала правду-матку с народа і вилизувала сталеві яйця лідора.

За ці 4 роки чувак достатньо дискредитував себе, розмахуючи достатньо дивними гаслами навіть як для України, наприклад, жінки не повинні мати права голосувати; аборти потрібно заборонити навіть у випадках коли жінку згвалтували; трансгендерів потрібно садити в тюрму за те, що вони заходять в жіночий туалет, бо вони заходять туди щоб підглядати; рабство - це непогано (він сам чорношкірий) і так далі.

Саме через це чувак мав мінімальні шанси перемогти на цьогорічних виборах, а демократи використовували його висери для боротьби вже з трампом.

Попри те цей чувак зберіг досить велику підтримку через те, що він "консерватор", бореться за інститут сім'ї і традиційні цінності, християнство ітд. А також через те, що трамп був в захваті від його малограмотного піздєжа "с народа" і постійно заявляв про його підтримку.

Так от, вчора CNN опублікувала висери цього дятла 10-річної давності на одному з американських порносайтів. Що цікаво і що логічно, дятел був настільки тупий, що на всіх сайтах з реєстрацією використовував однаковий нік і один реальний емейл. На цьому порносайті ділився історіями про свою дружину, її сестру, місце проживання ітд.

Ну і самі історії - це такий all inclusive "традиційних цінностей" і християнства.

Власне, в цих історіях все, проти чого цей чувак зараз агресивно виступає. Починаючи від підтримки абортів і розповідей про те, як він підглядав за жінками в душах (пропонував садити в тюрму) і закінчуючи тим, що він любитель порно з транссексуалами і розповідями про свої сексуальні стосунки з сестрою дружини. Детальними розповідями... Ну тут... Ну як вам сказати... Мене взагалі не гребе що роблять дорослі люди в своїх спальнях, але детально описувати як вони з сестрою дружини, крім інших утіх, в тому числі з іншими людьми, насолоджувались оьсиканням одне одного...

Ну кароч, це все вчора опублікували. На що тіп відповів, що "це все Порошенко", який згенерував коменти 10-р'ічної давності з допомогою штучного інтелекту.

Після публікації всього цього брудного лайна, що свідчить про тупість і лицемірство тіпа, Венс відмовився від коментарів з цього приводу, а керівники кампанії трампа, за чутками, заборонили йому відвідувати мітинги тампа чи венса. Попри те тіп залишається офіційним кандидатом на посаду головної особи штату від республіканської партії в ключовому штаті.

Підозрюю, що це далеко не вся інфа. Просто чекають реакції трампа.

Історія вельми цікава не тільки в контексті виборів у США, а в першу чергу в контексті способу формування трампом свого оточення. Щоб потрапити в оточення трампа потрібно бути просто нести дічь, яка йому подобається. Воістину "сильний" і "адекватний" лідор без жодних ознак свідомості. Що цікаво - дуже подібний до нашого пшиздрика, який теж знімав фільми про батю-паравоза, тільки тому що той лоскотав його бамбони.