"Прочитав що уряд вважав що війна закінчиться літом 2024, про це розповів Шмигаль..." - Дмитро Дьомшин

"Прочитав що уряд вважав що війна закінчиться літом 2024, про це розповів Шмигаль..." - Дмитро Дьомшин

Я не розумію людей, ну блін, звідки вони це взяли? Щоб розраховувати на закінчення війни треба бачити якісь передумови для цього, а таких передумов нема, більш того - противник постійно каже що єдиною умовою припинення війни є наша капітуляція. Може вони як раз і розраховували на те що ЗСУ посиплеться?

Противник веде війну на знищення України до якої він готувався з 1997 року, він ще має фінансові ресурси для продовження цієї війни як мінімум років на п'ять (тільки зараз він почав використовувати золото для розрахунків, а це золото він накопичував десять років). З мобілізаційним ресурсом в нього теж поки що все ок, навіть мобілізацію ще не оголошував , а як що оголосить то ще років на десять вистачить, гроші раніше закінчаться...

Цілі та задачи вони ще не виконали, але просування вперед відбувається, тому ніяких причин на те щоб закінчувати у них немає, але чомусь мудрий український уряд вирішив що війна вийшла на фінальну стадію... Це в черговий раз каже про те що українці не розуміють росіян.

Війна буде тривати до тих пір, поки противник буде просуватися та мати надію на те що зможе досягнути своєї мети. Нам треба для початку їх зупинити, а потім ще пару років стримувати на одному місці, лише після цього вони почнуть розмірковувати про закінчення "специальной военной операции", дуже сумно що керівництво держави цього не розуміє та керується прогнозами людей, які кажуть те що подобається слухати.